parentesi

diumenge, de març 25, 2007

Parèntesi, un periòdic a l’institut


Ja està a la venda el llibre amb la publicació de Parèntesi, un periòdic a l’institut. Aquest llibre, publicat per l’editorial Denes dins de la seua col·lecció d’Experiències Pedagògiques, presenta els dos treballs -premiat i finalista- dins de la convocatòria dels Premis Micalet 2003. El llibre té dues parts. La primera, de Susanna Francés i Tomàs i Vicent Luna i Sirera amb el títol Per a què ens serveixen les ciències socials, té com a objectiu dotar els estudiants de les eines necessàries per poder interpretar els continguts històrics d’aquesta matèria.
En la segona s’explica com es fa el periòdic Parèntesi i com es va posar en marxa a partir del projecte de les dues professores de Premsa de l’Institut Blasco Ibáñez Pilar Garcia Vidal i Carmen Rodríguez Gonzalo. Apareixen imatges de les portades de les primeres edicions del periòdic Parèntesi, il·lustracions i articles dels alumnes de l’optativa de Premsa i de col·laboradors, la classe de Premsa, etc.
Ens ha agradat molt el llibre i el recomanem a tot tipus de lectors interessat en saber com fem aquest periòdic o per veure com es poden treballar les ciències socials d’una manera més significativa per interpretar la realitat.

Miguel Luján i Borja Fernández