parentesi

diumenge, de gener 06, 2008

Concert de Nadal



Va ser un èxit el concert protagonitzat pels alumnes de l'Institut Blasco Ibáñez per aquest Nadal. De nou poguérem escoltar el grup d'alumnes de 4t d'ESO i 1r de Batxillerat anomenat Cruzando en rojo, amb Emma Cervera (guitarra), Ícaro Villanueva (baix), Iván Balada (cantant), Dani Vilaplana (guitarra rítmica), Tony Ventura (bateria) i la cantant Rocio Ganci (cantant), acompanyats per les ballarines Almudena i Lucía. El recital va constar de vuit cançons de versionsde temes clàssics de rock, de punk-rock i pop-rock, com "La chica de ayer" de Nacha Pop, Holiday de Green Day i Fire de Jimi Hendrix.

Es va estrenar al nostre centre un altre grup, LosTTim3. Varen tocar també 8 cançons, de les quals 4 eren versions de cançons com ara Are you gonna be my girl, de Jet i altres 4 varen ser cançons originals seues. Els seus components eren Guille, del cicle de Mecanitzat del nostre institut (bateres), Íñigo (guitarrista i cantant) i Paco (baixista), que eren de Maristes.

Les actuacions dels dos grups estan a Youtube: El concert de LosTTim3: http://youtube.com/profile?user=xuuxoo i introduint "Cruzando en Rojo" en el cercador de Youtube ja ixen tres de les 8 cançons que van tocar.

El públic omplia la Sala d'Actes de l'Insitut i va participar amb palmes i acompanyant les cançons. Es va respirar un bon ambient de complicitat entre músics i assistents. Esperem veure'ls prompte en una nova actuació i els animem a continuar endavant.

Si heu assistit al concert comenteu-nos les vostres impressions i envieu-nos fotos, vídeos o comentaris en aquest mateix blog a l'apartat de comentaris que trobareu al final d'aquesta entrada. També ens podeu deixar un missatge a la consergeria de l'Institut adreçat a Parèntesi

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

El concierto de navidad fue realmente bueno, todos esperábamos que no fuera mucha gente pero al final se llenó toda la sala de actos.
Antes de actuar estábamos como locos intentando ensayar algo, pero de los nervios nos era imposible. Además, el otro grupo(lost time) tenían un pequeño problema: el bateria estaba medio afónico y el pobre estaba sufriendo porque también tenía que cantar.
En el grupo donde yo estaba, teníamos el problema de que Ícaro tenía que tocar mil instrumentos y el pobre no daba abasto aunque realmente se las apañó muy bien, y con la última canción actuaron dos chicas bailando a los lados de Ícaro mientras él acompañaba con el saxo a la canción de "Destination Calabria".

11:54 a. m.  

Publica un comentari a l'entrada

<< Home